Σελίδες

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

"Ημερίδα: Προοπτικές Ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Οι ιδιαιτερότητες του νησιωτικού χώρου" (Μυτιλήνη, 24/11/2012)

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνουν την "Ημερίδα: Προοπτικές Ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Οι ιδιαιτερότητες του νησιωτικού χώρου" στην Αίθουσα συνεδρίων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λέσβου το Σάββατο 24/11/2012.
Ώρα προσέλευσης το πρωί στις 10.00.


Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, κύριος Γιάννης Σπιλάνης, o Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κύριος Αθανάσιος Γιακαλής, ο Δήμαρχος Λέσβου, κύριος Δημήτριος Βουνάτσος, καθώς και ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κύριος Λεωνίδας Αντωνακόπουλος και ο Προϊστάμενος Επικοινωνίας/Εταιρικών Σχέσεων & Ευρωπαϊκών Δικτύων στην Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κύριος Άρης Περουλάκης.
Κατά την πρωινή συνεδρία με θέμα: "Έννοιες ανάπτυξης και εδαφικής συνοχής στη σημερινή Ευρώπη", κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο ευρωβουλευτής κύριος Σπύρος Δανέλλης, καθώς και Έλληνες και ξένοι ακαδημαϊκοί.
Κατά την απογευματινή συνεδρία με θέμα: "Οι εκφράσεις της κοινωνίας των πολιτών", ως κεντρικοί ομιλητές θα μετάσχουν ο ευρωβουλευτής κύριος Νίκος Χρυσόγελος, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής.
Η εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοικτή στο κοινό, απευθύνεται προς τους νέους, τους φοιτητές, τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς της χώρας, τις επιχειρήσεις, αλλά και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Πηγή: Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Export Academy

Export Academy