Σελίδες

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Εκστρατεία σε Κύπρο και Ελλάδα για προώθηση τοπικών προϊόντων

"Αγοράζουμε τα δικά μας προϊόντα"


Λευκωσία: Εκστρατεία με σύνθημα "Αγοράζουμε τα δικά μας προϊόντα" θα αρχίσει από τώρα και θα συνεχιστεί και το 2013, καλύπτοντας τόσο την Κύπρο όσο και την Ελλάδα, και εκτιμάται ότι η πρωτοβουλία θα βοηθήσει τα μέγιστα τις οικονομίες των δύο χωρών, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης.



Η εκστρατεία αποτελεί πρωτοβουλία του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ελλάδας, ο οποίος παρουσίασε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη τις δράσεις που θα αναληφθούν για προώθηση
των κυπριακών και ελληνικών προϊόντων.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Άκης Πηγασίου, στην Κύπρο η εκστρατεία θα γίνει με διαφημίσεις σε εφημερίδες, περιοδικά και πινακίδες στους δρόμους, και στην Ελλάδα με διάφορες ενημερωτικές πρωτοβουλίες σε συνεργασία με το Εμπορικό Κέντρο στην Αθήνα, καθώς και με άλλους εμπορικούς και οικονομικούς φορείς.

Στα πλαίσια αυτά, πρόσθεσε, αποστολή του Συνδέσμου προγραμματίζει τον Ιανουάριο του 2013 να μεταβεί στην Αθήνα.

"Με την προτίμηση στα κυπριακά και ελληνικά προϊόντα, βοηθούμε τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς μας, ενισχύουμε τις εξαγωγές μεταξύ των δύο χωρών, βοηθούμε στη διατήρηση των θέσεων εργασίας και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Η ανεργία, ιδιαίτερα μεταξύ των νέων μας, καλπάζει και οι ευκαιρίες εργοδότησης στο δημόσιο, ημικρατικό και τραπεζικό τομέα έχουν εξαλειφθεί. Για αυτό πρέπει να υποστηρίξουμε τις δικές μας βιομηχανικές, βιοτεχνικές, γεωργικές, κτηνοτροφικές και άλλες μονάδες να αναπτυχθούν, να καινοτομήσουν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας", είπε.

Ο κ. Πηγασίου απηύθυνε έκκληση προς τους καταναλωτές να ανταποκριθούν σε αυτήν την εκστρατεία και σημείωσε ότι, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή έχουν τεράστια σημασία.

Πηγή : Φιλελευθερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Export Academy

Export Academy