Σελίδες

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Σύσφιγξη σχέσεων με το Λίβανο

Συνάντηση του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας - Λιβάνου διοργανώνεται σήμερα και ώρα 2.30 μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα).


Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Λιβάνου, στρατηγός Michel Sleiman, και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο ΣΕΒ-Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων και το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας του Προέδρου της Δημοκρατίας του Λιβάνου.

Όπως επισημαίνουν στην πρόσκληση που απηύθυναν στους εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας ο κ. Θανάσης Λαβίδας, Πρόεδρος του ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων και ο κ. Χρήστος Φώλιας, Πρόεδρος του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης, η σημαντική αυτή εκδήλωση έχει ως στόχο να ενισχύσει τους οικονομικούς και επιχειρηματικούς δεσμούς των δύο χωρών και να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και φιλίας στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας και η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Λιβάνου Στρατηγός Michel Sleiman θα απευθύνουν ομιλία στις επιχειρηματικές κοινότητες της Ελλάδας και του Λιβάνου. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ενώ θα μιλήσουν επίσης ο Υπουργός Οικονομίας και Εμπορίου του Λιβάνου κ. Nicolas Nahas, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Mεταφορών και Δικτύων κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο Γενικός Γραμματέας ΔΟΣ & Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Παναγιώτης Μίχαλος.

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.


Πηγή : Ναυτεμπορική και ΣΕΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Export Academy

Export Academy