Η
Χριστίνα Στριμπάκου μιλά στο FortuneGreece για τον ένα χρόνο λειτουργίας της
εταιρείας LIA και τις επιχειρηματικές κινήσεις στις αγορές του εξωτερικού.
Η ενασχόληση με το λάδι ήταν
οικογενειακή υπόθεση για την οικογένεια Στριμπάκου, η οποία σήμερα
από έναν ελαιώνα 2.000 δέντρων παράγει το Μεσσηνιακό ελαιόλαδο LIA,
το οποίο διατίθεται σε φιάλες των 500 ml και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων
επιλέγουν λάδι με ποιοτικά κριτήρια.
Πρόσφατα το LIA έκανε την εμφάνισή του
στις αγορές της Γαλλίας και του Βελγίου, ενώ
σταδιακά αναμένεται να εισέλθει και στην αγορά της Ολλανδίας, με
την τοποθέτηση να έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Σεπτεμβρίου. «Στήνουμε
σιγά σιγά τα βήματά μας. Έχουμε έναν παραδοσιακό ελαιώνα τον οποίο ο αδερφός
μου καλλιεργεί εδώ και 15 χρόνια. Υπήρχε έντονα η ανάγκη να μοιραστούμε το
αγαθό με τον κόσμο. Στην Ελλάδα το προϊόν έχει τοποθετηθεί κατ’
αποκλειστικότητα στο Galaxy Restaurant του Hilton, ενώ είμαστε σε επαφή και με
ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Γερμανίας και της Σουηδίας»,
αναφέρει στο FortuneGreece.com,
η Χριστίνα Στριμπάκου, συνιδρύτρια της εταιρείας LIA.