Σελίδες

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΕΒΕΘ: Διοργανώνει σεμινάριο για τις εξαγωγές τροφίμων

Διήμερο σεμινάριο για την ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων πρόκειται να διοργανώσει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), σε συνεργασία με το γραφείο στην Ελλάδα του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών UNDP (United Nations Development Program/ Black Sea Trade and Investment Promotion Programme).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιουνίου 2013, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ, στη Θεσσαλονίκη.
Το σεμινάριο θα εστιάσει στους ισχύοντες κανονισμούς για τη διακίνηση τροφίμων εντός της ευρωπαϊκής και της ρωσικής αγοράς, στις διαδικασίες τυποποίησης, συσκευασίας, εμπορικής ονομασίας κοκ. Κατά την πρώτη ημέρα θα διεξαχθεί το σεμιναριακό μέρος της εκδήλωσης, ενώ την επομένη θα πραγματοποιηθούν προαιρετικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις και εργαστήρια. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μολδαβοί παραγωγοί και εκπρόσωποι αγροτικών συνεταιρισμών, με τους οποίους οι έλληνες συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα γνωριμίας κατά τη διάρκεια του γεύματος εργασίας, την πρώτη ημέρα.
Γλώσσα εργασίας του σεμιναρίου θα είναι η Ελληνική, ενώ η συμμετοχή σε αυτό θα είναι δωρεάν. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο ΕΒΕΘ.

Πηγή: Μακεδονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Export Academy

Export Academy