Σελίδες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Παρευξείνιο Επιχειρηματικό Φόρουμ Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων, 21/6/2013, Μπακού, Αζερμπαϊτζάν

                             
Παρευξείνιο Επιχειρηματικό Φόρουμ για την προώθηση του εμπορίου και των επενδύσεων με τη συμμετοχή εταιριών από διάφορες χώρες της περιοχής θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στις 21 Ιουνίου 2013 (Ξενοδοχείο Four Seasons). Η εκδήλωση είναι στο πλαίσιο της 15ης Ετήσιας Συνάντησης της Παρευξείνιας Τράπεζας και διοργανώνεται από τον Οργανισμό Εξαγωγών και Προώθησης Επενδύσεων του Αζερμπαϊτζάν AZPROMO, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ηνωμένων Εθνών UNDP-BSTIP και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο ΟΣΕΠ.
 
O ΣΕΒ συνεργάζεται με το UNDP-BSTIP για την προώθηση της εκδήλωσης στις ελληνικές εταιρίες.
Στόχος του Φόρουμ είναι να προσφέρει την ευκαιρία επαφών και δικτύωσης μεταξύ επιχειρήσεων από τους κλάδους αγροτικής βιομηχανίας, κατασκευών και δομικών υλικών, χημικών και διαχείρισης αποβλήτων, πράσινης ενέργειας, νέων τεχνολογιών, συσκευασιών, μεταφορών και εφοδιαστικής αλυσίδας, χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, τουρισμού. Στην εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν 130 εταιρίες τόσο από το Αζερμπαϊτζάν όσο και από Γεωργία, Τουρκία, Καζακστάν,
Ρωσία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Σερβία, καθώς και από Αυστρία και Ιορδανία. Για όλες τις συμμετέχουσες εταιρίες θα προγραμματισθούν Β2Β συναντήσεις με βάση το αντικείμενο δραστηριότητας και το ειδικό ενδιαφέρον, οι οποίες θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα.
Σημειώνεται ότι τo UNDP-BSTIP θα καλύψει το κόστος μίας διανυκτέρευσης για έναν ορισμένο αριθμό ελληνικών εταιριών βάσει προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν μπορούν να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση στο dita.daniela.drone@undp.org με κοινοποίηση στο ir@sev.org.gr ενώ για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την κα Daniela Drone (UNDP-Athens, τηλ. 2107701661) και τον κ. Γ. Πατσιαβό (Συντονιστή Διεθνών Σχέσεων ΣΕΒ, patsiavos@sev.org.gr T. 2115006144).
Πηγή: ΣΕΒ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Export Academy

Export Academy