Ο Μιχάλης Τσαούτος μιλά για την απόφασή του να αφήσει τα δημοσιογραφικά γραφεία και να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση
Είναι στόχος πολλών.
Στόχος ζωής.
Στελέχη επιτυχημένα, που δουλεύουν ατελείωτες ώρες σε πολυτελή γραφεία στην Αθήνα, επιδιώκουν να φύγουν από το κλεινόν άστυ... να βρεθούν στην περιφέρεια, να δουλέψουν εκεί, είτε από το μηδέν, είτε βασιζόμενοι σε κάτι, που ήδη υπάρχει.
Αυτό έκανε και ο Μιχάλης Τσαούτος. Μετά από δεκαπέντε χρόνια στα δημοσιογραφικά γραφεία της πρωτεύουσας, το πήρε απόφαση. Επέστρεψε στο Βόλο και ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής ΕΨΑ, της γνωστής βιομηχανίας αναψυκτικών, που παράγει – μεταξύ άλλων - τη μυστική συνταγή της λεμονάδας της εδώ και 90 χρόνια. Το πρώτο βάπτισμα το είχε πάρει δουλεύοντας εκεί στα μέσα της δεκαετίας του ΄90, πριν πάρει το δρόμο για την Αθήνα.
Το έχει μετανιώσει;
“Όχι. Όσο ήμουν εκτός ΕΨΑ, έκανα πράγματα, για τα οποία δεν θα μου δινόταν η ευκαιρία αλλιώς, και όλη αυτή η εμπειρία μου είναι χρήσιμη να την εφαρμόσω στην ΕΨΑ”, λέει με σιγουριά.
Είναι στόχος πολλών.
Στόχος ζωής.
Στελέχη επιτυχημένα, που δουλεύουν ατελείωτες ώρες σε πολυτελή γραφεία στην Αθήνα, επιδιώκουν να φύγουν από το κλεινόν άστυ... να βρεθούν στην περιφέρεια, να δουλέψουν εκεί, είτε από το μηδέν, είτε βασιζόμενοι σε κάτι, που ήδη υπάρχει.
Αυτό έκανε και ο Μιχάλης Τσαούτος. Μετά από δεκαπέντε χρόνια στα δημοσιογραφικά γραφεία της πρωτεύουσας, το πήρε απόφαση. Επέστρεψε στο Βόλο και ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής ΕΨΑ, της γνωστής βιομηχανίας αναψυκτικών, που παράγει – μεταξύ άλλων - τη μυστική συνταγή της λεμονάδας της εδώ και 90 χρόνια. Το πρώτο βάπτισμα το είχε πάρει δουλεύοντας εκεί στα μέσα της δεκαετίας του ΄90, πριν πάρει το δρόμο για την Αθήνα.
Το έχει μετανιώσει;
“Όχι. Όσο ήμουν εκτός ΕΨΑ, έκανα πράγματα, για τα οποία δεν θα μου δινόταν η ευκαιρία αλλιώς, και όλη αυτή η εμπειρία μου είναι χρήσιμη να την εφαρμόσω στην ΕΨΑ”, λέει με σιγουριά.